Er zijn inmiddels drie boeken over presenteren verschenen, boordevol tips om je presentatie naar een hoger niveau te tillen:

 

 

Presenteren met Plezier

E-book met 14 gouden presentatie tips
Must have voor elke -beginnende- spreker

Slechts € 7,95

 

 

 

 

 

 

 

Bestel dit boek nu

Nog meer boeken over presenteren


 

Spraakmakers, bekende sprekers geven zich bloot

Veel tips over presenteren en maar liefst twintig interviews met bekende sprekers.
Onder andere Erica Terpstra, Raoul Heertje, Joop Alberda, Jos Burgers, Belinda Meuldijk en Guusje ter Horst vertellen hoe ze zich voorbereiden voor een presentatie. Wat er misgaat, waarvoor ze bang zijn en hoe ze die problemen overwonnen hebben.
Iedereen die denkt dat sommige bekende mensen ‘geboren sprekers’ zijn moet dit boek lezen.
Je krijgt een open kijk in de keuken van bekende sprekers

Slechts € 14,95 ex verzendkosten

Bestel dit boek nu

 


Mastery in presenteren

Elke spreker heeft een doel. Je wilt dat je publiek iets gaat doen. Klant bij je wordt, op jou gaat stemmen, lid wordt van een vereniging, enthousiast wordt over een idee. Het kan van alles zijn. Het moge duidelijk zijn dat je als spreker dan niet met je rug naar je publiek bulletpoints moet gaan oplezen. Toch doen veel ongeoefende sprekers dat nog.

Ben jij al een aantal stappen verder? Sta jij gemakkelijk voor een groep? Dan is dit boek voor jou geschreven. Je krijgt de master tips die je gaan helpen om meer rendement uit je presentatie te halen. Wat is het verschil tussen links en rechts op een podium? En tussen voor en achter?
Waarom zou je een verhaal in de tegenwoordige tijd moeten vertellen? En wat is het geheim van succesvolle sprekers dat jou een oneerlijke voorsprong op jouw concurrenten geeft?

Het staat allemaal in dit krachtige, compacte boekje. Elke pagina biedt kansen om jouw presentatie te verbeteren.

Slechts € 19,50 ex verzendkosten

Bestel dit boek nu