Zonder enige voorkennis ben ik in de cursus gestapt

| 0

Zonder enige voorkennis ben ik in de cursus gestapt en heb hem letterlijk over mij heen laten komen in al zijn facetten. Met name het begrip dat getoond wordt en de duidelijke beeldvorming die hierbij gegeven wordt geeft vertrouwen in het eigen kunnen. Daarnaast is er tijdens de cursus op verschillende manieren gewerkt om de presentatie persoonlijke en daardoor met name boeiender te krijgen voor de toehoorders. De handvaten die hierbij worden aangereikt werken echt, ik heb dit in verschillende tussentijdse gesprekken/presentaties al mogen ervaren. Ook de spanning in je lichaam voelen bij gevoelige onderwerpen was een erg leerzame ervaring.
Hierdoor heeft het voor mij met name gewerkt dat ik nu in een groter gezelschap zonder dat mijn stem mij in de steek laat mee kan doen in de discussies.
Daarnaast ben ik alerter geworden op de presentatie van anderen en leer hierdoor elke dag bij Bij deze wil ik je bedanken voor de interessante en vooral leerzame cursus waarop ik met veel plezier nog lang terug zal kijken.