Congres

U mag als ervaren PCO een groot internationaal congres organiseren. Dat is natuurlijk geweldig U weet als geen ander hoe belangrijk de rol van de dagvoorzitter is. Hij dient het niveau van het publiek feilloos aan te voelen, goed in zijn talen te zitten, gevoel voor humor te hebben en vooral de schijnwerper op anderen te richten.

Interactie

Juist bij de grote, vaak meerdaagse congressen is de ontmoeting van belang. Niet alleen tijdens de break-out sessies en gedurende leisure time. Ook tijdens het hoofdprogramma. Door deelnemers tijdens het plenaire programma af en toe de ruimte te geven om hun kennis te delen, kan dat anderen inzichten bieden die ze anders mogelijk niet gehad zouden hebben.

Stijl

De sfeer en wijze van benaderen wordt vormgegeven door de dagvoorzitter. Naast zijn rol als technisch voorzitter, aankondiger van sprekers en time keeper is hij ook de gastheer van de bijeenkomst. Een laagdrempelige en stijlvolle aanpak levert snel de gewenste sfeer op, waarbij deelnemers zich thuis zullen voelen

Congres ervaring

Het klinkt mogelijk als een open deur, maar de ervaring die de dagvoorzitter heeft met het leiden van congressen is natuurlijk cruciaal. Die ervaring is onmisbaar om aan te voelen wat de belangen zijn, met welke issues de deelnemers bezig zijn en welke onderwerpen gevoelig liggen of juist de aandacht verdienen. Die jarenlange ervaring zal zich vertalen in een vanzelfsprekende en natuurlijke wijze van leiden van uw congres.